BMW onderdelen

Zoek tweedehands BMW onderdelen van goede kwaliteit, via een aanvraag op onze website. Vergroot uw kansen, wij helpen u met zoeken!

Later een aanvraag plaatsen?

Herinner uzelf over via uw email

Waar zullen wij uw herinnering heen sturen?

 • Gratis onderdelen zoeken
 • 172 Bedrijven staan voor u klaar
 • Vergelijk offertes van bedrijven
 • Eenvoudig via kenteken zoeken

OnderdelenZoeker

OnderdelenZoeker
Goedkope tweedehands auto-onderdelen.
Kuipersweg 32, Buitenpost, 9285 ST, Friesland Nederland

9119 Klanten beoordelen onze service met een 8,5/10

› Bekijk alle reviews van OnderdelenZoeker.beBMW onderdelen

OnderdelenZoeker helpt u graag bij het vinden van de juiste onderdelen voor uw BMW. U profiteert bij ons onder andere van het feit dat er meer dan honderd demontagebedrijven, autoslopers en andere leveranciers zijn aangesloten. Al deze bedrijven staan klaar, om u verder te helpen bij uw zoektocht naar BMW onderdelen. Deze bedrijven hebben in totaal miljoenen onderdelen zoals een voorbumper of achterbumper, motorkappen of zelfs een complete motor voor alle soorten BMW's

Wat moet u doen om nieuwe of tweedehands BMW onderdelen te vinden? Allereerst vult u in het formulier het kenteken van uw BMW in, vervolgens geeft u aan naar welk onderdeel u op zoek bent. Daarna vult u uw NAW-gegevens in. 

Zodra u uw gratis aanvraag plaatst, kan deze bezichtigd worden door de aangesloten bedrijven. Het kan heel goed voorkomen dat u binnen enkele minuten al een telefoontje, e-mail of fax binnenkrijgt met de boodschap dat uw BMW onderdeel gevonden is!

Gebruikte BMW onderdelen van hoge kwaliteit

De modellen waar de afgelopen maanden de meeste BMW onderdelen voor worden gezocht zijn de BMW 3-serie, de BMW 5-serie en BMW X5. Deze modellen worden veel verkocht, veel gebruikt en dan gaat er wellicht wel eens iets kapot. Zoekt u BMW onderdelen voor deze modellen, dan maakt u dus veel kans om deze te vinden! Maar uiteraard kunt u bij ons terecht voor álle BMW denkbare onderdelen. Er zijn meer dan honderd leveranciers van BMW onderdelen bij ons aangesloten. Hier zitten BMW-sloperijen, demontagebedrijven en andere auto-onderdelenbedrijven bij, waardoor de kans groot is dat u snel het gewenste onderdeel kunt krijgen. 

Een BMW onderdeel nodig? Vul direct uw aanvraag in!

Er worden bij OnderdelenZoeker maandelijks meer dan 1500 BMW onderdelen gezocht. Wilt u ook gratis en vrijblijvend BMW onderdelen zoeken voor uw auto? Vul dan hierboven het aanvraagformulier in! 
Zodra uw onderdeel gevonden is, krijgt u hiervan bericht. Meestal kunnen de onderdelen dan opgestuurd worden, maar ophalen is natuurlijk ook altijd mogelijk. Probeer altijd goed duidelijk te maken welke BMW u heeft, zodat u niet met de verkeerde onderdelen komt te zitten.

Over BMW en de BWM group

BMW staat voor Bayerische Motoren Werke. Een grappig detail is dat het vroeger BFW heette,  de F staat hier voor Flugzeug.  BMW is was dus oorspronkelijk een vliegtuig(motor)fabriek. Er werden in het begin diverse producten voor vliegtuigen en treinen gemaakt.  Het verhaal ging een tijdje dat het logo van BMW een draaiende propellor zou zijn, maar volgens BMW zelf is het eigenlijk de Beierse vlag. Pas in 1923 maakt BMW zijn eerste motorfiets. Enkele jaren later begon men met het maken van auto's .  Tegenwoordig is BMW producent van kwaliteteitsauto's in het hogere segment, behalve onder zijn eigen merk ook de merken Mini en Roll-Royce.

Nog even een waarschuwing voor vrouwen wiens man in een BMW rijdt:  het schijnt zo te zijn dat BMW rijders vaker vreemd gaan.  Dat zou dan weer te maken hebben met het type man dat BMW rijdt.......
Populaire BMW modellen

Voor de onderstaande BMW modellen zijn er de afgelopen maand de meeste onderdelen gezocht:

 • BMW 1-serie
  1-serie
 • BMW 3-serie
  3-serie
 • BMW 5-serie
  5-serie

Laatst gezochte BMW onderdelen


 • 3 minuten geleden 5-versnellingsbak voor een BMW 5-serie 520i Edition
 • 49 minuten geleden ruilmotor voor een BMW 3-serie Touring 320d Edition
 • 2 uren geleden airbag voor een BMW 3-serie Touring 318i Executive
 • 7 uren geleden airbag voor een BMW 3-serie Coupé 325i
 • 8 uren geleden Achterbumper voor een BMW Z3 Roadster 2.8
 • 12 uren geleden Dynamo voor een BMW 3-serie 335d High Executive
 • 13 uren geleden Dashboard voor een BMW 5-serie 525i Executive
 • 14 uren geleden Trekhaak compleet voor een BMW 5-serie 525i Executive
 • 17 uren geleden achterklep voor een BMW 5-serie 520d Executive
 • 17 uren geleden voorkop voor een BMW 5-serie 523i High Executive